Vad hände nu?

När det händer saker plötsligt och oförutsett, är det oftast inte bra saker. I varje fall har det varit så den sista tiden. Men förra veckan hände det något väldigt plötsligt som var BRA!

Vi blev med strandstuga!

Det var nästan så att inte ens Ronny hängde med i svängarna. Men, det där med strandstuga (eller badhytt) som det heter i Falkenberg, har jag funderat på ganska länge. Inte så att jag letat på Hemnet eller så, mer att jag gått och ”små-saknat” den vi hade när vi var små. Nu när vi bosatt oss långt in i skogen, så kan det vara bra med en liten ”bas” i Falkenberg, tycker jag.

Vad var det som hände då? Jo, det var i tisdags. Vi var hos bekanta som har en jättefin stuga i Olofsbo. De berättade om barn och barnbarn som älskade att vara i stugan, bada på stranden, grilla och mysa. Jag tänkte mer och mer på det där med liten strandstuga. Vad mysigt det skulle vara. När vi körde hem sa jag till Ronny, att det skulle vara roligt att ha en liten badstuga på Skrea strand. Han tyckte väl inte det lät helt fel, för han sa att vi kunde ju se om vi hittade någon, som han kunde renovera och fixa med under höst och vinter. När jag kom hem tittade jag på Hemnet. Där fanns tre stugor till salu på Skrea strand. Men det var bara en av dem som jag ville ha. Och den behövde ingen renovering!

Oj, vad jag ville ha den! Fantastiskt läge, precis vid havet. Fick lite panik när jag läste att budgivningen pågick! Tänk om det var för sent! Dagen därpå ringde jag till mäklaren och fick veta att det inte var för sent. 24 timmar senare hade vi en bas i Falkenberg!

Vår bas i Falkenberg.

Välkomna att följa Instagram – thebeachhouse7

Kanske gör jag en egen blogg om strandstugan, annars nöjer jag mig med Instragram. Så enkelt och lätt och roligt!

Så här snabb i svängarna brukar jag inte vara. Det är olikt mig. Jag brukar fundera och tänka och sedan när jag väl tänkt klart, då är ofta tillfället förbi. Men den här gången så stod det LOTTA på dörren och då gick det undan!

Om vi ska hyra ut den? Men självklart! Jag har redan förberett en annons på airbnb 😉 Men det blir inte förrän till nästa sommar. Nu ska vi fixa (byta kyl och frys och micro, kanske bygga om soffan, för den var inte bekväm, måla lite mm).

Länk till vår annons på airbnb: https://abnb.me/530iHSmHXib

Marint / strand tema, ska det vara, men som ni kanske vet är jag inte den avskalade typen när det gäller inredning. Det ska vara snyggt, inte för mycket lull-lull men med fina och användbara detaljer.

Vi får nycklarna på fredag, gissa var jag ska vara i helgen…….

Har man väl fått Skrea sanden i skorna, så försvinner den nog aldrig!

Och så var det ju det där med basen…….

Pappas fina röda bas ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.