6 Juni – Vår nationaldag 🇸🇪

Nu HAR sommaren kommit!

Denna Pingst har varit underbar! För första gången har jag haft sommarkläder på. Hängde dem främst i garderoben för några veckor sedan, och där har de hängt, (mest i vägen) tills nu.

I lördags var vi på COOP Varberg. De har väldigt god sushi, så jag passade på! Det passade också väldigt bra med ett glass vitt till 🥰

I sommar är det ”stora återvändar sommaren” på Slamrekullen. Efter två långa (och hemska och tråkiga och keliga) somrar utan våra ❤️🇩🇪”stammisar”, är de nu tillbaka. Hela sommaren blir som en lång härlig återträff med de som velat flytta fram sina bokningar, till nästa sommar och sedan nästa……

Vi pratar ofta om det där med bokningar och att vi ser en tydlig skillnad mellan hur exempelvis Tyskar och Svenskar bokar sin semester. Ibland gör våra gäster en bokning till nästa sommar innan de lämnar oss (hände förra veckan), de är ute i väldigt god tid. En gång (i April eller Maj) kom en direktbokning till sommardatum i Juli. Jag blev helt kall! För jag visste ju att sommaren var helt fullbokad. Jag måste gjort något fel, glömt att blockera dagar i kalendern. När jag sedan läser lite noggrannare, ser jag att bokningen gäller sommaren därpå!

Jag gör likadant när vi ska ut och resa. Vi vet vad vi vill ha och om man ska få det, får man vara ute i god tid och boka det helt enkelt. (Vår nästa resa är hösten – 23!) Vi är inga ”moment to moment people” när det gäller semestrar.

Vi flaggar för Pingsten och för 🇸🇪

Det är inte bara i uthuset vi har gäster nu. Vi har haft våra första gäster i ”strandstuga nr 7” också i pingst. Och vilket väder de fick! ☀️När vi själva inte har möjlighet att vara där, hyr vi ut den lite, men bara lite. I onsdags gjorde jag den klar till ett par från Hamburg.

Jag har gjort en informationspärm om hur allt fungerar och vad som finns i närheten. I stugan finns också en gästbok. Det är alltid så spännande att se om de skrivit något. Det hade våra första gäster gjort 😍

Vi hoppas på en härlig sommar både i skogen och på stranden 😍

☀️ Ha det så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.