På Lottas skogspromenad idag…..

Hittade jag fullt med smultron. Det var inte förrän vi flyttade hit ut i Ullaredsskogen som jag riktigt smakat på vilda smultron. Jag tror att pappa hade några trädgårdssmultron i rabatten när jag och syrran var små. De smultronen var ganska stora och ljusrosa och smakade nästan inget alls. Dess totala motsats växer vilt här runt min skogsrunda. De är små, knallröda och smakar så mycket smultron och sommar!

(On my walk in the woods today, I found wild strawberries. They are small, red and taste som mutch summer!)

 
Nu väntar jag otåligt på den gula lilla svampen……..som kommer snart!

(Now I wait for the little yellow mushroom……..coming soon!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.