Let it snow!

Vårt vackra vita vinterland.

Nej, än har vi ingen snö. Vi har 12 plusgrader och varma vindar. Det känns jättekonstigt att det snart är november. Jo, lite frost såg vi några mornar. Lite vitt på marken, som puder ungefär.

Mina odlingar, både inne och utanför växthuset säger nu ”hej då”. De blommar med sina sista färger.

I växthuset ger jag nu plats för kaffe/glögg/öl/vin – mys. Såklart är våra gäster välkomna att sitta där och mysa. På dagarna är det varmt och skönt (om solen är framme). På kvällarna är där mysigt i ljusens sken. Kanske kommer det en liten katt 🐈‍⬛ och vill vara med och mysa.

Växthusmys på kvällen.

Här är så lugnt (”roligt” på danska). Nästan alla våra gäster skriver det i vår gästbok eller i våra recensioner på airbnb. Lugnt och skönt. Håller med. Här är lugnt. Det händer inte så mycket. Det gör det däremot i Ullared (10 km från oss). Där är det mycket folk nu, och speciellt på helgerna. Jag vet ju att det är många som brukar göra små weekendresor till Ullared. Några tjejkompisar på ”jäntetur”. (Visst låter det mysigt?) Vi hat många tjejjer i stugan så här års. Lämnar oss tidigt på morgonen, (det är smart) då får man hela Gekås för sig själv en liten stund innan alla andra hunnit dit.

Skållaredsmarknad.

I år fick vi äntligen gå på marknad igen. Mysiga Skållaredsmarknad. Lika fin och trevlig som vanligt. Jag ser fram emot fler julmarknader i november och december.

För att boka oss, eller fråga något. Vår mailadress är:

slamrekullen@gmail.com

Önskar alla en härlig november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.