Välkommen 2022!

Jaha, och plötsligt blev det ett nytt år. Vi firade in det med våra kära grannar på Mossahägnad. I år var vi hos oss. Jag gillar att duka fint, och på nyårsafton ska det ju vara extra mycket ljus och glitter i silver, guld och kristall.

Inga stora fyrverkerier eller smällare vill vi heller ha. Det gillas varken av Svante eller Svennis eller Jonny. Skogens alla djur är också tacksamma över att vi alltid nöjer oss med tomtebloss. 😉

Innan årets sista minuter är slut, (och det är dags att tända blossen), måste vi ”hissa och dissa” det gamla året. Vad var bäst, vad var sämst. I år var det inte svårt med att hitta det bästa – för mig var det när vi köpte vår lilla strandstuga i somras. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att den är vår. Ser fram emot en härlig vår och sommar med vår lilla ”stuga nr 7”.

Sedan blir det nedräkning tills det plötsligt blir – 2022!

Nu ser vi fram emot ett härligt år med mindre pandemi, mer gäster i vårt uthus (och i lilla stuga nr 7, som vi hyr ut lite, lite).

Vi går mot ljusare tider. Men vintern är inte slut än. Troligen lär vi få mer minusgrader och mer snö i januari och februari.

Önskar er alla ett gott nytt 2022❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.