Vår inne, storm ute och mer snö!

Ja, så ser läget ut just nu. Det har stormat ordentligt senaste dygnet. På Hjärtareds sjön syntes ganska stora vågor, (för att vara en liten sjö).

I Januari är det oftast lugnt i stugan. Vi passar på att fixa, måla, bygga om lite. I helgen har vi storstädat, för nu får vi snart gäster igen. All ”jul” har plockats bort och vi vill ha in ljus och fin vårkänsla i stugan. Men vintern är inte slut. Vi väntar kallare väder med snö under nästa vecka.

Tulpaner är ju ett säkert vårtecken. Jag tycker tulpaner är jättefina. I år har jag köpt dessa på Gekås, extra fina, för de växer inte 10 cm om dagen, sprider inget gult frömjöl över bordet och behöver inget vatten! Jag älskar dem, och om jag inte skrivit det, så hade ni trott att de var äkta! 🤣

Visst är det kul med lite nytt och fräscht. Det är så mycket roligare då, att göra fint och mysigt till våra gäster. Eftersom vintern inte är slut och inte heller ”soffmyset” framför brasan, så har vi också införskaffat en härlig ullfilt. Kan behövas de närmaste veckorna när det ska bli kallare.

En sprakande brasa – I like!

Vi har faktiskt inte bara förberett för våren, också för mer vinter! Och införskaffat en pulka! Vi måste ju ha en pulka till alla barn som gillar snö ❄️ Vi har inte så många backar, men lite fart blir det i backen från terassen ner mot parkeringen.

Avslutar med en härlig vårbild. Varmt välkomna att boka oss eller fråga något.

Mail: slamrekullen@gmail.com.

Härlig Februari (sista vintermånaden).

Snart ser det ut så här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.