Sköna Maj, välkommen!

Visst är Maj den bästa månaden?

Nu börjar sommaren. Det är nu vi planerar och förbereder oss inför sommar och ledighet.

Vi har förberett oss på många olika ställen och med olika saker. I sjön så är det förberett med en skinande nymålad båt. Ronny och Jörgen körde ner den i påskhelgen.

Härliga sommarkvällar på Trollasjön väntar.

I växthuset spirar små plantor. Varje år ändrar vi på något både med inredningen och med vad som ska växa. Första året med växthuset ville jag att det både skulle vara en vacker plats att sitta på och runtomkring växtlighet. Jag inredde med äkta matta, gamla möbler och massor av ljus och pynt. I år är det tvärt om som gäller. Ut med allt onödigt krafs – här ska det odlas!

Även utanför växthuset förbereder vi med nya pallkragar. Ronny anlägger murade pallkragar! Fördelen är att de inte murknar, är mycket stadigare och blir inte fula. Detta blir superbra och snyggt! Är lite svåra att flytta, men jag tror nog att de fått en bra plats.

Nu ska vi bara fundera på vad som ska planteras här.

I uthuset förbereder vi oss att ta emot våra kära, långväga vänner från Tyskland. 🇩🇪 Äntligen! Det ska bli så fantastiskt att återse alla igen. Vi har förberett altanen med trädgårdsmöbler och grill. Än behöver vi nog inte ta fram air condition och fläktar, men de finns i närheten.

Gästernas egen terrass (bild från förra sommaren).
Bästa ”pläjset” tycker Svante.

Vi önskar alla våra gäster varmt välkomna till Slamrekullen. Här ska man ”relaxa” och ta det lugnt. Svante-katten vet hur 😻

Aktuell bokningskalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.