Djur med kläder / Animals with clothing

DSC_0468En fin kudde som jag hittade i Celle.

I ett skyltfönster i Celle såg jag denna kudde. ÅH! vad den skulle passa i soffan i ”uthuset”. Men oj, vad priset inte passade. Bilder på djur med någon liten mänsklig detalj har bara ”råkat” smyga sig in i huset och nu inser jag att det blivit lite som ett tema. Ett kul tema.

A nice pillow i found in Celle. In a shop window, I saw this nice pillow. It would fit so good in our house. But the price did not fit at all! Pictures of animals with human features have accidentally sneaks into the house without my notice.

DSC_0408

As the pictures on the toilet and the dog pictures on the loft. Yesterday I was in Falkenberg. I visited a fabric store and found this fabric.(Was looking for a fabric with deer). This fabric I must have! Cheaply – it was not! But from this meter, I can get three pillows. Soon there will be new pillows in the sofa!

DSC_0361Som tavlorna på toaletten och hundtavlorna på sovloftet.

I går när jag var i Falkenberg. Gick jag förbi en tygaffär och tänkte, de kanske har tyg med hjortar på, så att jag kan sy min egen kudde. (Billigare!)

Och vad finner jag? Jo detta tyg! Inte var det billigt heller, men detta måste jag ju bara ha! Och om jag är mäter riktigt duktigt kan jag få ut tre kuddar från denna meter. Snart blir det en ny kudde i soffan!

IMG_2377

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.