Shoppingsöndag på Gekås

Tidigt i söndags morse åkte vi till Gekås. Vi behövde lite av varje. Det är bra att åka dit vid 9-tiden, för då har den eventuella kön hunnit gå in och det är oftast lugnt och fint. Så var det i Söndags.

Early Sunday morning we went to Gekås. We needed a lot! It´s good to go there at nine o´clock, then the cue has disappeard, and it´s nice and easy. So it was last Sunday.


Vi behövde som sagt lite av varje. Mer lakan och örngott och handdukar. Nu har vi snart alla färger som finns i utbudet, alla färgglada i varje fall. Tomtarna hade också börjat titta fram i hyllorna. Vi skulle ha nya lågenergilampor med sensor som känner av när det blir mörkt. Då ska de tändas.

Som ni ser lyckades vi fylla vagnen ganska bra. Den mysigaste lilla prylen vi köpte var denna lilla shoppingvagn. Den ska stå i uthuset med lite småsaker i. Tills vi ska åka till Gekås igen, då tänker Ronny använda denna att shoppa i. Tar inte så lång tid att fylla och blir mycket billigare!

IMG_2870We needed more sheets and pillowcases and towels to Uthuset. We will soon have all the colors that are available in the store. Santas had also arrived on the shelves. As you see, we managed to fill the shopping cart pretty good. The funniest little thing we found was this little shopping cart. We should have it in Uthuset with some small things in.

(Next time Ronny go to Gekås, he will use this cart. It will go really fast to shop and there will not be expensive either!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.