Lite nytt……

Här kommer en liten film som Micke filmat när han och Nilla var hos oss några dagar efter jul. Nu har jag uppdaterat vår sida, så jag kan visa film. Det blir toppen!

Nu har våren kommit till Slamrekullen, (trots att vi hade snöstorm i torsdags!) Vi eldar, sår små frön, (chili och tomatfrön har redan börjat grönska). Vi fikar i uterum och i växthuset. Ronny har byggt 12 små holkar till alla våra små fåglar. De satte han upp idag till våra glada små hyresgäster.

Som ni ser ligger isen fortfarande på vår damm.

Jag har skaffat mig en söt liten hobby – göra chokladpraliner! Det är SÅ kul! Jag experimenterar med olika smaker. (Det ska helst vara två olika fyllningar i varje pralin). Sedan kan man måla och garnera dem i det oändliga. Man kan då tro att jag äter väldigt mycket choklad. Jo, jag gillar det absolut, men det är själva skapandet av dessa små konstverk som är det roliga. Välja form och fundera ut en härlig ”smakkombo” som bara jag i hela världen kan göra 😉

Gjorde en fantastisk vit chokladpralin i går med fyllning med mango och cocos – jammi! Vem ska äta alla pralinerna då? Ronny så klart och våra gäster i stugan, och sedan lämnar jag små smakprov till grannar, vänner och bekanta.

I går var jag hos Nilla och Micke i husbilen med ett litet smakprov. De testade med Irish till…..
De blir så fina!

I mitt fönster växer små frön. Tänk att dessa små ”pyttisar” ska bli stora tomatplantor om några månader. Härliga vår välkommen!

Såklart kan ni boka vår stuga direkt med oss. Ni behöver inte alls gå via aribnb. Skicka oss ett mail med era önskemål, så bokar vi in er. (750:- natt och 45oo:- / vecka) minsta vistelse 2 nätter.

Välkomna till Slamrekullen!

2 tankar på “Lite nytt……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.