Glad Påsk!

Vi gillar påsken!

Av alla högtider är påsken bäst! Jag gillar alla fina färger och ljuset som kommer tillbaka. Påsken är inte alls lika uppstressad som julen är. Inte behöver man förbereda i flera veckor i förväg. Nej, hämta lite fjädrar och påskägg. Köpa lite fina blommor och plantera (som jag älskar). När de soliga dagarna sedan kommer är det bra att njuta av champagne och praliner 😉 Påsken är också starten på våren och den härliga tiden i växthuset när jag sätter igång all grönska.

I går, på påskafton tog vi bilen och körde ner till Falkenberg. Vi hade bokat in oss för påsksupé på Laxbutiken i Heberg (https://laxbutiken.se) Ett säkert kort om man gillar lax, och det gör vi! Inte blev vi besvikna heller. Oj, vad gott och Oj, vad mätta vi blev. Helt otrrrrrroligt gott och fint!

På kvällen hade våra kära grannar fixat en påskeld med fyrverkerier. (Allt enligt gammal tradition här i Halland.) På påskaftonens kväll tänder vi eldar och skjuter fyrverkerier för att skrämma iväg alla påskkärringar som är på väg hem från Blåkulla. Nu för tiden får man leta efter eldarna, och påskkärringarna men inte här på vår gata, här finns allt 🙂 Älskar påskeldar!

Även på våra gästers altan blev det lite vårfint med hjälp av blommor och en nystädad altan. Hoppas att våra gäster haft en härlig påsk helg i stugan.

Vi har ju en gästbok ute i stugan och det är alltid lika roligt att se om våra gäster skrivit något. Denna fina text och konstverk mötte mig i förra veckan. Jag bara älskar!!!


TYVÄRR VERKAR VI FÅ EN LIKNANDE SITUATION SOM FÖRRA SOMMAREN – ATT VÅRA KÄRA TYSKA GÄSTER BOKAR AV SINA VISTELSER UNDER SOMMAREN. DÄRFÖR ÄNDRAR SIG VÅR KALENDER VARJE VECKA. JUST NU HAR VI DEN ”HETASTE” SOMMARVECKAN LEDIG V 27. ( 5 – 14 JULI ÄR STUGAN LEDIG).

SÅ HÄR SER VÅR KALENDER UT IDAG 10/4.


Önskar alla en fortsatt härlig påskhelg.

Kram från Slamrekullen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.