Härliga, soliga vår.

Vilken härlig helg vi haft. Soligt och varmt. Både vi och katterna har tassat omkring. Pysslat lite i växthuset, planterat om mina små tomatplantor, hängt upp tvätt för tork utomhus, fikat, men mest av allt njutit av det härliga vädret.

Uthuset har fått en ny fin dörr i förra veckan. Vilken skillnad det blev! Både utifrån och inifrån. Huset fick en helt annan stil, så det är nästan så att vi inte kan kalla det Uthuset längre…. Ska dörrskylten ”Uthuset” upp eller inte?

I söndags satte jag Ronny i arbete (igen). Kan du inte bygga ett utebord till terrassen bakom växthuset. Jag gillar gammalt virke, och det låg en hel hög med just gammalt virke på vedbacken. (Som hönshuset också är byggt utav). Ronny började mäta och såga och efter bara några timmar började det likna ett bord. Kanske är benen lite för långa? Kanske ska jag måla bordets ben och ramen runt? Men det blir så fint med ett utebord just där, för det är det enda stället där björkarna skuggar fint mot sommarsolen. Så härligt det låter – sommarsolen!!

Hoppas det blir många, många fler helger som denna med varmt och solig väder. Men April är April……vädret växlar från sol, till regn, till snö, till hagel, till sol igen. Ibland är det massor av olika väder samtidigt! Här är en bild från den 5 April och det hade snöat i flera timmar!

Lika mycket som jag längtar efter snön i början av December, lika mycket längtar jag efter värme och sol just nu. Vi närmar oss sommaren.

Önskar oss alla en härlig ”varmvår” som Mandelmanns säger 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.