Nu är det sommar!

Det är så härligt med sommar! Gå ut i morgonrocken med kaffekoppen i handen. Öppna växthuset och se om det är några tomater på gång. Nu har jag ju dessutom fått en ny rutin, öppna för hönsen och säga godmorgon till dem. Snart får jag plocka ägg också hoppas jag.

För några veckor sedan köpte vi ett nytt bord till stugans lilla terrass. Ett runt bord. Jag gillar runda bord. Det blev superfint och idag ”stylade” jag lite för att man riktigt ska se hur mysigt där kan bli med dynor och dricka och den lilla ”kub-spelaren” med melodikrysset 😉

Det var lite soldis idag, men bilderna blev ganska bra ändå. Om det behövs, har vi en ”Thermacell” stående i städskåpet. En mycket praktisk liten sak som skrämmer iväg alla mygg och knott.

Jag och syrran, tog en tripp till Skrea strand för några veckor sedan. För att inviga sommaren och dricka kalla sommardrinkar 😉 Restaurangen heter Oceans och ligger som ni kan se, precis bredvid havet. En iskall Margurita 🙂 OBS! På Oseans måste man boka bord i förväg. Inte en chans att det finns något ledigt annars – sådan tur har man bara inte!

Våra gäster i stugan, en familj från Borlänge, åkte också till stranden. En dag stod det två fina snäcksamlingar på trappen till stugan. Ett litet bevis på härliga sommardagar på västkusten, eller bästkusten ska det ju vara!

Jag har ju min egen ”bästkust” här, på Slamrekullen. Det är svårt att åka hemifrån ibland faktiskt. Nu mognar blåbären. Jag har plockat två koppar! Det är synd att de ska vara så små och att det ska ta så lång tid att plocka. Men så goda de är!

Vi önskar er en fortsatt härlig sommar.

Lisbet hälsar också 😉

Varför hon heter Lisbet? För att hon är den coolaste och tuffaste hönan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.